IAM lidmaatschap – International Association of Movers

160212 LogoIAM lidmaatschap voor Home to Home

Om onze klanten wereldwijd een goede service te geven, is het een grote stap voorwaarts om lid te worden van IAM.

De International Association of Movers (IAM) vertegenwoordigd meer dan 2.400 bedrijven in meer dan 165 landen. Meer dan verhuizers, zijn dit partners in innovatie in de uitvoering van verhuizingen, verschepingenm logistiek en aanvullende diensten. IAM lidmaatschap verhoogt significant de kracht, betrouwbaarheid, vertrouwen en diversificatie van Home to Home.

IAM leden zijn werkelijk werelwijd

In alle delen van de wereld vindt men IAM verhuizers. Dit helpt ons om onze klanten een echter deur-tot-deur dienst te geven. Van thuis tot thuis, zoals we dat noemen.

Onze vrienden in de verhuisbranche geven we een kwaliteit dienstverlening in Nederland. Als geregistreerd IAM verhuizer worden we beter gevonden door verhuisbedrijven wereldwijd. Verhuisbedrijven in alle delen van de wereld kunnen hun klanten een complete service bieden in Nederland door Home to Home.

Onze dienstverlening omvat douane procedures, inboedelopslag en verhuis-taxatie en bezoek thuis bij klanten.