Nieuwe website voor internationaal verhuisbedrijf Home to Home

Home to HomeTrots presenteren wij u onze nieuwe website. Hier verzamelen we informatie over het zenden van verhuisgoederen en inboedels. Dit helpt emigranten en expats de mogelijkheden te vinden om hun spullen de wereld over te sturen. Van thuis naar thuis: Home to Home.

 

 

De site is ontworpen door Hayo van Tuinen Van Tuinen Webdesign en zijn team. Van Tuinen ontwierp websites voor andere verhuisbedrijven. Deze site zal in de tijd gaan groeien met meer informatie. We zien uit naar uw feedback. Vertel ons welke informatie u mistte tijdens het surfen. Wanneer u een goed voorstel voor uw verhuizing zoekt kunt u ons bellen of het formulier op de website invullen.This site will grow in time with more information. We look forward to your feedback. Please tell us what you missed when surfing. When you want a quote for your removal, don’t hesitate to call or fill out the form on the website.